100Bags

Які сумки вибирають частіше

Наталья 15.09.2014

Які сумки популярніші: дешеві сумки або сумки зі шкіри?

Сумки зі шкіри

Мрія жінок безперечно шкіряна сумка. Такі сумки, мають свої плюси та мінуси.

Плюси:
Гарний вигляд. Вироби зазвичай мають гарний та стильний вигляд. Сумки дорогі, тому обов'язково мають виглядати красиво!
Довговічність. Сумки зі шкіри можуть прослужити 2-5 років. Все залежить від якості матеріалу, з якого шиють аксесуар, та уважності господині. За такими речами треба доглядати і вони віддячать. Як доглядати шкіряні сумки ми вже писали В ЦІЙ СТАТТІ.

Мінус:
Ціна. Вона остаточно відбиває бажання у потенційних клієнтів, адже часто жінки не розуміють, навіщо платити величезні гроші, не знаючи елементарних переваг.

Недорогі сумки

Ідеальний варіант для практичної витрати грошей. Дешевими сумками завалено всі ринки країн третього світу. На жаль, ми поки що третій світ.

Плюси:
Низька ціна – головний критерій при виборі. Люди починають думати яка саме має бути сумка: на плече, ділова, класична, маленька, сумка мішок. Але спочатку ціна.
Великий вибір. Як ми вже сказали, ринки країни продають дешеві сумки на будь-який гаманець, безліч інтернет-магазинів наповнені асортиментом низької цінової категорії.
Турбота про тварин. Ваш вибір збереже життя однієї тварини.

Мінус:
Схильність до механічного ушкодження. Головне лихо дешевого товару (і йдеться не лише про сумки). Часто недорога сумка із замінника не витримує і півроку.

Але не все так погано, сучасні замінники не поступаються натуральній шкірі. Тут знову все залежить від вартості. Багато брендових сумок, чи то з жалю до тварин, чи то через банальну економію на сировину, шиють моделі із замінника шкіри (поліуретан), який до речі, за міцністю не поступається шкірі.