100Bags

Види жіночих сумок

Наталья 15.09.2014

Клатчі виготовляють переважно з тканини – атласу, оксамиту, велюру, але шкіряні екземпляри також досить поширені. Головна вимога до клатчу – він має бути яскравим. Паєтки, стрази, рюші, декор – всі ці елементи додають сумочці святковості.
Зверніть увагу, що сьогодні багато панянок стали використовувати клатч як повсякденну сумку. Насамперед, це нонсенс щодо «сумкового» етикету. Клатч – вечірня сумка та її присутність у тролейбусі чи метро в годину пік найчастіше викликає подив. Для повсякденного носіння є інші, більш відповідні варіанти, про які йшлося вище.

А тепер кілька порад дівчатам, які хочуть підібрати сумку з урахуванням особливостей своєї постаті.

Для високих і худеньких дівчаток рекомендуються сумки форми Hobo, Wristlet. Ширина сумки має бути більше її висоти, а ручка не повинна бути занадто короткою, інакше ваша фігура здаватиметься надто витягнутою.
Не рекомендуємо невисоким і худеньким дівчатам купувати великі сумки типу Тоут. Така сумка візуально робитиме вас ще менше - на тлі величезної сумки ви виглядатимете трохи невигідно. Сумки з довгою ручкою також підкреслять ваше невисоке зростання. Найбільш оптимальним варіантом буде сумка форми Хобо.
Повним дівчатам краще вибирати сумки середнього розміру, бажано з цікавою, оригінальною фактурою чи принтом. Занадто великі сумки зроблять образ занадто громіздким, а маленькі підкреслять повноту. Ідеальним варіантом буде сумка Satchel середнього розміру.

Маленькі поради наостанок..
Оновлюючи свій «сумковий» гардероб, виберіть одну сумку, бажано спокійного кольору або класичну чорну, для повсякденного носіння (у тому числі і на роботу).
Обов'язково знайдіть собі клатч - ніхто не знає, куди вас сьогодні запросить ваш новий шанувальник, тому заздалегідь потрібно бути готовою до походу в ресторан у маленькій чорній сукні і з сумочкою - клатч. Що стосується моделі та кольору, рекомендуємо купувати чорний клатч лаконічної форми – він підійде під усі коктейльні та вечірні вбрання.